4 Haziran 2009 Perşembe

ANI DEFTERİ

Anı defterlerini yapmak gerçekten zormuş.Aslında önce kafanızda tasarladığınız malzeme ve uygulayacağınız alanda malzemelerin birbirleriyle uyumu çok önemli.Önemli olan bu uyumu yaratmak.Ben başardığımı düşünüyorum.Ne dersiniz?Fiyatlar konusunda söylemeden geçemeyeceğim birşeyler var.Gördüğüm kadarıyla bu anı defterleri satışı internette ve organizasyon şirketlerinde çok yaygın.Fiyatlara baktığımda uçuk fiyatlar da gördüm uygun olanlarını da .Emin olun benim fiyatlarım makul şekilde olacak.
Sormak istediğiniz veya sipariş konusunda öğrenmek istediğiniz herşey için bana mail gönderebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.Sevgilerle:)

3 yorum:

  1. anı defterleriniz inanılmaz güzel, benim de böyle şeylere ilgim var, bir denemem olmuştu çok beğenildi. ben de yapıp satmak istiyorum ama satabilir miyim bilmiyorum. bir komşum astarve100 diye bir siteden baya birşeyler satıyor, merak ettim siz de satabiliyor musunuz siparişleriniz nasıl?

    YanıtlaSil
  2. İlginize çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Bence yaratıcılığınızı kullanarak farklı ürünler meydana getirebilirsiniz.Henüz anı defteri çalışmalarımı yeni bitirdim.bir yastıkta blog arkadaşlarımın sayesinde ürünlerim sizlerin beğenisine sunuluyor.Ayrıca onlara da çok teşekkür ediyorum.Anı defteri satışları dediğim gibi yeni başladığım için sonuçlarını ben de sabırsızlıkla bekliyorum.Diğer siparişlerim şimdilik iyi gidiyor.Sizi de çalışmalarınızla birlikte aramızda görmek isteriz.Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  3. ben inceledim siteyi gerçektende çok beyendim sizlerede tavsiye edebilirim

    YanıtlaSil