30 Haziran 2009 Salı

YÜZÜKLÜ &KREM RENKLİ DANTELLİ(İNCİLİ)ANI DEFTERİ











BEN GELDİM:) HERKESE KOCAMAN SEVGİLER.SİZE GÜZEL HABERLERİM VAR.TASARLAMIŞ OLDUĞUM ANI DEFTERLERİNİN HEPSİNİ SATTIM.BAZILARINI GİTTİGİDİYOR ÜZERİNDEN,BAZILARINI DA PASAJ SİTESİNDEN SATIŞA SUNMUŞTUM.GERÇEKTEN YOĞUN BİR İLGİYLE KARŞILAŞTIM.İLGİLENENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.DÜN YENİLERİNİ HAZIRLADIM.UMARIM HOŞUNUZA GİDER.

22 Haziran 2009 Pazartesi

NİŞAN&NİKAH&DÜĞÜN ANI DEFTERİ











Anı defteri de yeşil olur mu demeyin:)Ben yaparsam oluyor işte böyle.Nişanınız düğününüz için kullanabileceğiniz bu şık defteri ben çok sevdim.Üzerinde kristal taş var.Ayrıca kullanılan yeşil dantel ve beyaz puantiyeli tül gerçekten ayrı bir hava katıyor.Umarım hoşunuza gider.Keşke bu işi daha önce yapsaydım kendime kimbilir ne şahane bir anı defteri yapardım!Gerçi düğünümde bizim de vardı anı defterimiz.Hala yazılanları okuyunca o güne dönüyoruz ve yazılanları okudukça çok mutlu oluyoruz.Özel gününüzde anı defterim de mutluluğum gibi rengarenk olsun diyorsanız bu anı defteri tam size göre tasarlanmış demektir.Sevgiler:)

8 Haziran 2009 Pazartesi

7 Haziran 2009 Pazar

Herkese merhaba:)Anı defterlerime ve diğer çalışmalarıma http://biryastikta.blogspot.com/ bloglarında yer ayırdıkları için blog sahiplerine teşekkür ediyorum. Gerçekten evlilik üzerine ne arıyorsanız çok içerikli olarak blogda hemen karşınıza çıkıyor. Ben aradığım herşeyi bulabiliyorum. Eminimki herkes bu blogdan en iyi şekilde yararlanıyor.

4 Haziran 2009 Perşembe


ANI DEFTERİ

Anı defterlerini yapmak gerçekten zormuş.Aslında önce kafanızda tasarladığınız malzeme ve uygulayacağınız alanda malzemelerin birbirleriyle uyumu çok önemli.Önemli olan bu uyumu yaratmak.Ben başardığımı düşünüyorum.Ne dersiniz?Fiyatlar konusunda söylemeden geçemeyeceğim birşeyler var.Gördüğüm kadarıyla bu anı defterleri satışı internette ve organizasyon şirketlerinde çok yaygın.Fiyatlara baktığımda uçuk fiyatlar da gördüm uygun olanlarını da .Emin olun benim fiyatlarım makul şekilde olacak.
Sormak istediğiniz veya sipariş konusunda öğrenmek istediğiniz herşey için bana mail gönderebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum.Sevgilerle:)






DÜĞÜN ve NİKAH ANI DEFTERİ


DÜĞÜN ve NİKAH ANI DEFTERİ



DÜĞÜN ve NİKAH ANI DEFTERLERİ








HERKESE MERHABA,

UZUN ZAMANDIR ÇALIŞMASINI YAPTIĞIM ANI DEFTERLERİ ARTIK HAZIR:)BUNUN VERMİŞ OLDUĞU BÜYÜK BİR KEYİFLE SİZE KOCAMANNN SEVGİLERİM YOLLUYORUM.UMARIM SİZ DE BEĞENİRSİNİZ.BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ DOĞRUSU:)SON GÜNLERDE İNANILMAZ MUTLUYUM.VERMİŞ OLDUĞUM EMEKLERİN GÜZEL SONUÇLARINI GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR.SATIŞLARIM İYİ VE DAHA DA ÖNEMLİSİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ TABİKİ.DAHA ÇOK GÜZEL ŞEYLERLE KARŞINIZDA OLACAĞIM.YAŞAMINIZDA SEVGİ VE HOŞGÖRÜ EKSİK OLMASIN.SEVGİLERLE....